Донирај | Donate

зелена мобилност
зелена мобилност

 

 

 

Централен Регистар на РМ – ЕМБС: 6841864
Трансакциска сметка НЛБ: 210–068418640-256
Единствен даночен број: 4057013520204

Central Register of MKD – Unique Entity ID Number: 6841864
Transaction Account at NLB: 210–068418640-256
Unique Tax Number: 4057013520204

info@elektromobilnost.mk

Полнач
Полнач
Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*