Медиуми

УТРИНСКИ 1012016 Електромобили: Блиски до очите далеку од џебот

ИНОВАТИВНОСТ 18092016 Во Македонија се возат 30 електрични автомобили

МКД 2016 Електромобилите треба да бидат реалност, а не иднина

ФАКТОР 05102015 АВТОМОБИЛ НА СТРУЈА Колку е исплатлив

ДНЕВНИК 16092015 Електричните возила поминуваат километар за само три денари

ДНЕВНИК 13122015 Електромобилите поминуваат 1000 км со струја за 300 денари

ВЕЧЕР 13102015 Експо на електрични возила ќе се одржи во Скопје

ПЛУСИНФО 14092015 Експо на електрични возила во петок во Скопје

ДЕНАР 14092015 Експо на електрични возила ќе се одржи во петок во Скопје

ИНОВАТИВНОСТ 13092015 Експо на електрични возила ќе се одржи во петок во Скопје

ПОРТА3 030302015 Иднината е во електромобилите а не во лажната екологија

ФАКТОР 06102015 АВТОМОБИЛ НА СТРУЈА_Во Европа субвенции и до 18 000 евра

ОКНО 14092015 Конференција за поголема електромобилност и Експо за електрични возила

ТЕЛМА прилог ЕКСПО 04092015

Канал5 прилог 05092015

24 вести ЕКСПО за електрични возила 16092015

24 вести ЕКСПО 04092015

ДНЕВНИК 19092014 Иднината е во електромобилите, кои и Македонија може да ги произведува

СТРУМИЦАДЕНЕС 2014 Tesla Model S во Струмица

Гласам за скопски трамвај

Be Sociable, Share!