Мишко Барзов во посета на Масерати Панини

Дел 2 од посетата на Масерати-Панини на крумислав Барзов во историскиот музеј со олдтајмери на Масерати, видеото на Youtube каналот на Авто Магазин:

Скок до дел од видеото:

Мицубиши флеш вести 1:06
Масерати 3:52
Масрати-Панини 11:26
Аутомотив Груп-Стибера 13:19
Мерцедес ЦЛА 17:11
Масерати музеј 19:54
Тест Тојота Аурис 24:28

првиот дел од приказната за Масерати, тука.

Крумислав Барзов во посета на Маранело Масерати!

Да се влезе во производствениот погон на Масерати, е тоа му успеа на Крумислав Барзов, и иако нашиот портал обработува електромобилност и хибридни возила, како и сите варијанти на електромобили и електромоторен погон, сепак ова не може да Ве остави рамнодушен, а прилогот од посетата на фабриката како и возењето на Масерати Гранд Кабрио Спорт, проследете го на следното видео:

Каналот на YouTube со сите сезони од Авто Магазин во продукција на Крумислав Барзов тука.