Жироскопско електровозило со две тркала: Lit c-1

Феноменално електровозило со две тркала, жироскопско, према тоа не е возможно да падне, но како? Видео:

Сајтот на иновативната компанија: lit c-1

lit c1

Жироскоп електромобил со две тркала

Be Sociable, Share!

Comments are closed.