Водич за електромобили

Еден вид палета од можни форми на електромобилот, погледнете:

Во иднина се надеваме дека овие видеа ќе имаат придружен превод на македонски.

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*