Крумислав Барзов во посета на Маранело Масерати!

Да се влезе во производствениот погон на Масерати, е тоа му успеа на Крумислав Барзов, и иако нашиот портал обработува електромобилност и хибридни возила, како и сите варијанти на електромобили и електромоторен погон, сепак ова не може да Ве остави рамнодушен, а прилогот од посетата на фабриката како и возењето на Масерати Гранд Кабрио Спорт, проследете го на следното видео:

Каналот на YouTube со сите сезони од Авто Магазин во продукција на Крумислав Барзов тука.

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*