Иднината е овде: електрични и хибридни возила во Онтарио!

Транспортните средства сеуште не се дизајнирани да летаат, барем за блиски дестинации како во научно-фантастичните филмови, но тоа што го имаме се електромобилите кои се реалност. Има и добри, а помалку лоши страни. Како и да е дали говориме за 10 или повеќе години, сепак ова и денес естварност. Анимацијата е производ на Научниот центар од Онтарио во соработка со Министерството за транспорт на Онтарио.

Но:

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*