Бесплатно доживотно супербрзо полнење за е-мобилите на Тесла

Елон Маск опишува како ќе ја опфати цела Америка и Канада со супербрзите полначи и во исто време објави дека Модел-от С со најголемата батерија може да ги користи бесплатно супербрзите полначи неограничено. Со новите супербрзи електрополначи времето ќе се намали до 20 минути. Со купувањето на Тесла купувате доживотно бесплатно возење!

Извор: Tesla Motors

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*