Official Agenda Conference EV1 27062013 | Официјална Агенда Конференција ЕВ1 27062013

The official agenda of the First Electromobility Conference in MK 27 June 2013Official Agenda EN

Официјалната Агенда на Првата Меѓународна Конференција за Е-мобилност во МК од 27 јуни 2013Official Agenda MK

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*