(видео) Проф. д-р Влатко СТОИЛКОВ | СПАТУМ | Конференција ЕВ1 поздравен говор

Проф. д-р Влатко Стоилков е Проректор за настава на УКИМ, но ја поздрави Конференцијата како Претседател на СПАТУМ, видеото:

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*