(видео) Overview Conference EV1 27062013 | Преглед Конференција ЕВ1 27062013

Кратко мошне кратко видео во кое ги фрливме на купче сите играчи, професори, предавачи, иноваторите итн. од настанот кој траеше од 9 до 16 часот попладне. Повелете уживајте, продолжуваме со работата на НВО ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ, добредојдени сте да се вклучите, а во наредните денови ќе ги подигнеме сите материјали и видеа од настанот кој се одржи на 27ми јуни 2013 на Машински Факултет – Скопје. 🙂

каналот на јутјуб електромобилност

Be Sociable, Share!

One thought on “(видео) Overview Conference EV1 27062013 | Преглед Конференција ЕВ1 27062013

  1. Значи жив ќе се изедам што не присуствував на овој настан…никој не ме информира и сам некако дознав десетина дена откако се случил. Пред две години завршив на „моторни возила“, да бев уште на факултет меѓу првите ќе дознаев 😉 Со сето срце се залагам и пропагирам електромобили, ги следам сите производители, а најдлабински сум упатен во програмата на Renault Z.E,

    Огромен поздрав до Вас и фала Ви што постоите, а ќе бидам почестен да Ви се придружам и дадам придонес.

    Поздрав,
    Ивица Аницин

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*