(видео) Предавање на д-р Само БОЖИЌ | Електрични возила и паметни мрежи

Само Божиќ е доктор на науки кој има работено за НАСА како и во акцелератор за елементарни честички (particle accelerator), има предавано на бројни Универзитети низ Америка и Европа, се познава лично со Мичио Каку и беше можеби најважниот човек-ум кој го имавме на Конференцијата.

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*