(видео) Игор РОСА | Легендарниот дизајнер на моторите ТОМОС

На Конференцијата беше присутен и нашиот пријател од Словенија, Игор Роса, кој се одзва на поканата и присуствуваше на Конференцијата како специјален гостин, а ова е неговото кратко говорење околу историјата на моторите во фабриката ТОМОС, како и неговата улога во дизајнирањето и масовното производство на легендарните и култни машини од повеќе рангови.

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*