(видео) Видео-конференција со Миха ЛЕВСТЕК | Инфраструктура за електрични возила

Миха Левстек е значаен поради неколку работи, со неговиот инженерски тим ја направија првата електрична станица за полнење на ел. возила во Словенија и тоа еволуираше во одлична можност за развој на инфраструктурата за полнење, имено неговата компанија е специјализирана за полначи за наизменична струја, интерактивниот разговор:

Миха Левстек е исто така соосновач на ДЕВС

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*