(видео) Предавање на Асистент Проф. д-р Игор МИШКОВСКИ (ФИНКИ) | Улогата на информатичките технологии во електричните возила

Асистент Проф. д-р Игор Мишковски (ФИНКИ) имаше предавање за информатичките технологии и електричните возила и трендот на информатиката во инженерството како незаменлив и неодминлив дел, имено, денешниот инженер не може да се замисли без фундаментално познавање на информатиката во своите повеќеслојни формати, така што, за сите идни студенти тоа е препорака без оглед во кој дел од инженерството ќе си го најдете својот повик, предавањето:

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*