(видео) Предавање на д-р ЧУНДЕВ | Хибридни електрични возила и суперкапацитатори

д-р ЧУНДЕВ, докторира во Чешка, има предавано на бројни Универзитети низ Европа, предавал и на MIT итн. Експерт е за хибридни електрични возила и суперкапацитатори, за што имаше две презентации, предавањата последователно:

Неговата книга Hybrid-electric cars and control systems: Control strategy of car hybrid system and its experimental confirmation можете да ја набавите на АМАЗОН

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*