(видео) Предавање на Иван ШКРЛЕЦ | Електрични возила во Словенија

Иван Шкрлец е ентузијаст и член на ДЕВС, работи во организацијата од основањето, според тоа, неговото искуство и знаење е мошне интересно да се чуе.

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*