(видео) Предавање на Мартин ЗАИМОВ | Претседател на Бугарската асоцијација за електрични возила | БАЕПС

Конференцијата беше замислена како интернационална и во тоа успеавме со вкулување на нашите пријатели од Бугарија и Словенија. Во следното видео искуствата од Бугарија од г-дин Мартин Заимов:

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*