(видео) Предавање на Мишко БАРЗОВ | Историја на автомобилизмот во МКД

Мишко Барзов е можеби најснажниот познавач на автомобилизмот во МКД во исто време и урбана легенда со свои врски во светот на автомобилизмот не само во Македонија туку и низ Европа, имено, неговите емисии можеме да ги пратиме на македонските телевизии, имено, на Алфа Те-Ве оди Автомагазин, брендот по кој Мишко е познат, но поинтересно, тој успеа да направи неколку мошне специфични и интересни документарни емисии од фабриките како Масерати во Марaнело, Бентли итн.

каналот на јутјуб Автомагазин

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*