(видео) Предавање на м-р Донски Виктор дипл. ел. инг. | Обновливи извори на енергија и ел. возила

м-р Донски Виктор дипл. ел. инг., потекнува од семејство на иноватори, имено, неговиот татко м-р Кирил Донски е еден од најзначајните иноватори кои живееле и создавале во Македонија. Виктор говори за обновливи извори на енергија и електрични возила:

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*