(видео) Предавање на Љупчо ГАШТЕОВСКИ

Љупчо Гаштеовски е искусен машински инженер и ретка ѕверка чии текстови можете да ги прочитате во дневниот весник Нова Македонија, неговото искуство во машинството и екологијата како и енергетиката се особено битни и поради трансферот на знаења од една генерација на инженери на помладите генерации. Дел од неговите колкумни можете да ги побарате и на нашиот портал или како линкови до оригиналните текстови во Нова Македонија, десно на нашиот портал, а предавањето е насловено како 4E и интересно поради пресметките и логиката со која Љупчо владее:

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*