(видео) Предавање на Симон ЧРЕТНИК | Претседател на словенечката асоцијација за електрични возила | DEVS

Симон ЧРЕТНИК е претседател на ДЕВС или Друштво за електрични возила во Словенија, предавањето:

порталот на ДЕВС

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*