ЕМИТЕР | Претплати се!

Драги луѓе, Ве повикуваме заедно да ги поддржиме напорите на нашите пријатели од ЕМИТЕР кои неуморно со години се борат да го оддржат, за среќа успешно ЕДИНСТВЕНОТО списание за популаризација на НАУКА и ТЕХНИКА во МК; годишната претплата за 11 броја е 1300 денари, со платена поштарина, a списанијата ќе ви стигнуваат дома наместо да ги барате по трафики и продавници!

емитер

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*