(download) Национална стратегија за економскиот развој на Македонија | Развој и Модернизација (МАНУ 1997)

Документот: МАНУ 1997: НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА ЕКОНОМСКИОТ РАЗВОЈ НА РМ – Развој и Модернизација

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*