(download) Стратегија за развој на енергетиката во Република Македонија за период 2008-2020 со визија до 2030

Документот: МАНУ 2008: СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ЕНЕРГЕТИКАТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕРИОД 2008-2020 СО ВИЗИЈА ДО 2030

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*