(настан) Светски ден за животна средина 5 јуни

Тимот на ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ го поддржува 5 јуни, светскиот ден за животна средина преку своите редовни активности и учество на трибини, семинари и други форми на организирање поврзани со ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ и влијанието на сите фактори поврзани возилата врз средината.

повеќе инфо: http://www.unep.org/wed/

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*