(видео) Дарко Јаконов | Загадување во сообраќајот и ценовните политики на горивата | automedia.mk

Новинарот Дарко Јаконов напиша oдличен текст на порталот automedia.mk за загадувањето на воздухот во Скопје со честичките ПМ10, ценовните политики на државата како и научните показатели и несвесноста, но и несовесноста која доведува до погрешни правци за развој во Македонија. Мошне интересно предавање на работилницата, особено пресметките од различни аспекти поврзани со горивата и  оптоварувањето на домашните буџети итн. download презентација 1_Јаконов 

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*