(видео) м-р Петре Ристески дипл. ел. инг | Громобрански фаќач со систем за изокеронички мониторинг

Иноваторот м-р Ристески дипл. ел. инг., лани ја доби првата награда на МАКИНОВА за инвација за громобранска заштита. Сесијата за громобрани не е поврзана со електрични возила, но планираме во блиска иднина да направиме работилница поврзана исклучиво со иновации и иноваторство и поради тоа пуштаме линија кон луѓе како м-р Ристески, за да ја активираме идејата за иновации и иноваторство која ќе станува актуелна и како таква би сакале да ја држиме во општеството, особено за нашиот сет на теми поврзани со дисциплината за електротранспорт и електромобилност. download презентација 4_Ристески Громобрански фаќач со систем за изокеронички мониторинг

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*