(видео) Дебата во Битола организирана од „Дебатно кино контра кадар“ после проекција на филмот „Who killed the electric car“

Дебата на тема електрични возила на покана на групата Дебатно Кино Контра Кадар одржана на 5ти август во Битола со претседателот на Електромобилност Македонија, Кирил Минанов. Неформалната група „Дебатно Кино Контра Кадар“ секоја недела прикажува филмови, а веднаш по филмот се води интерактивна дискусија на темата со публиката.

Дебатно Кино Контра Кадар - програма август
Дебатно Кино Контра Кадар – програма август

Дебатата:

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*