(.мк вики) Електричен автомобил

Пријателки/и, би сакале да Ве повикаме да помогнете во дополнувањето на статијата како и формирањето на други статии на македонската википедија поврзани за електротранспорт и електрична влеча, електрични локомотиви, електрични возила од разни типови, како шински и road/off-road и други, по сличен пристап како формирањето на првата статија на .мк википедија која ја споделуваме како информативно и исцрпно четиво и запознавање со историјатот и идеите кои се поврзани со електричните возила, во случајот со електричниот автомобил: линк до статијата. Во прилог содржината!

Ентузијазмот нѐ не напушта! =)

содржина мк википедија ел. автомобил
содржина мк википедија ел. автомобил
Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*