(предавање) Електрични возила | Кирил Минанов | Aвтономна зона ден 14 ФЕИТ

На 24 февруари 2015 со почеток од 18 часот во Aвтономната зона од ден 14 во амфитеатарот при кампусот на Електро и Машински факултет се одржа предавање за Електрични возила; електрична влеча. Според програмата на Автономна зона од 14 ден од окупацијата:

11:00 – 12:00 – Локален Пленум
14:00 – 18:00 – Работилница за предмети од прва година (Математика 1, Калкулус 1, Програмирање, Електротехника 1, Физика 1)
18:00 – 19:30 – Кирил Минанов Електромобилност – Електрични возила

линк презентација електрични возила окупација 14 ден електро-машински

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*