(фото) Електричен полигон 3

Успешното организирање на Електричен полигон 3 на 19 септември 2016 на кампусот при ФЕИТ и МФС, нѐ поттикнува да продолжиме со едукација и во наредниот период. За разлика од 2015 се случува квалитативно дополнување на настанот кој имаме идеја да премине во препознатлив едукативен ден фиксиран во простор во кој за наредната година гледаме нови елементи со нови коалиции и ширење на едукативната компонента за младите основци и средношколци за електричните возила и заштитата на животната средина.

Им благодариме на сите кои беа дел од настанот!

Сите фотографии можете да ги видите на нашата и ваша ФБ страна за електрични возила.

photo-9-19-16-08-57-09

photo-9-19-16-09-09-47

photo-9-19-16-08-58-50

photo-9-19-16-09-29-06

Be Sociable, Share!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*