Conference EV1 27062013 | Agenda

Official Agenda EN

повеќе апдејтувани информации на следниот линк; зграда на одржување при Машински факултет, тајминзи, регистрација итн.: Вклучи се! 🙂

 

Be Sociable, Share!

One thought on “Conference EV1 27062013 | Agenda

  1. А каде ќе се одржи. Не гледам адреса на venue? Дали треба пред регистрација, или само на врата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*